Corona

Op deze pagina verzamelen we al onze communicatie rond de huidige genomen preventieve maatregelen om het voor onze bewoners en medewerkers zo veilig als praktisch haalbaar te houden. Deze maatregelen zijn niet altijd prettig, maar zijn genomen op basis van 

Op die manier komen we tot een best mogelijke wijze van handelen in de huidige omstandigheden, waarbij we ons zo goed mogelijk aanpassen aan de voortdurend wisselende stand van zaken. We hebben begrip voor de onzekerheden en ongemakken die dit voor bewoners, mobiele cliënten,  familie en andere betrokken meebrengt, maar we durven hopen op  medewerking van alle betrokkenen om deze situatie zo goed mogelijk door te komen.

Hieronder kan u verschillende documenten terugvinden die de genomen maatregelen voor bewoners en cliënten samenvatten. Deze documenten zijn steeds voorzien van een datum waarop ze voor het laatst zijn bijgewerkt.  Uiteraard richten wij ons in onze dagelijkse praktijk op de meest recente richtlijnen (op het moment van aanmaak van deze webpagina zijn de richtlijnen soms tweemaal per dag gewijzigd / verstrengd)

brief aan ouders en familie (13 maart 2020)

brief aan mobiele clienten en familie (13 maart 2020)

brief update mobiele (18 maart 2020)